пятница, 18 декабря 2015 г.

День Святого Миколая

        З великою радістю  чикають свята  читачі бібліотеки -дівчата з бібліотечного активу   вже встановили ялинку  та нову книжкову виставку







Кружківці під керівництвом Ганни Васильївни створили чудову виставку


 "18.12.2015р. наша  школа святкувала День Святого Миколая. Образ біблійного Хрестителя Миколи, або Миколи  Чудотворця зберігся в уяві народу, як образ охоронця дому і сім’ї, захисника від бід і нещасть.
      Наші майстрині, обдаровані учениці 5 – 9 х класів вирішили зробити свій подарунок для школи. Разом з вчителем трудового навчання  Ткаченко Г.В. дівчатка влаштували передноворічну виставку до свята   Святого Миколая.  Увесь місяць майстрині думали над прикрасами. І ось, на стендах красувалися  новорічні іграшки. Роботи були із самого різного матеріалу.  Наприклад сніжинки  Мальцевої Марії, учениці  8Б кл., зроблені технікою «квілінг», а Павук Поліна з 6А кл. вирішила зробити символ наступного 2016р.  мавпочку з солоного тіста. Найбільше вразила мяка новорічна іграшка у вигляді Сніговика. ЇЇ авторкою є Самойленко Олександра з 8А кл.
   Слід зауважити, що був і другий стенд, присвячений темі патріотизму. Українські  квіточки забарвлені у жовто – блакитний колір та насичені червоні маки були прикрасою  стенду. Над квіточками працювали учениці 9х класів: Барановська  Анастасія, Гой Анна,  Дубіна Аліна,  Кленова Анастасія,  Іващенко Катерина,  Корохова Марина, Сніжко Анастасія та інші.
   Ми щиро дякуємо  вчителю праці Ткаченко Г. В. та усім дівчатам,  хто старанно робив  прикраси. Виставка була чудовою!" -ФЕДОРЕЦЬ АЛІНА 8-Бкл.












2 комментария: